Któż nie lubi kebaba? Można go jeść w wielu postaciach: małe, duże, na miękkim cieście, na grubym cieście, mięsne i wegetariańskie. Jako dodatek możesz wybrać pomidory z fetą (wtedy będzie wersja grecka) lub wiele innych rzeczy, na przykład ogórki kiszone, co może być też podstawą bardzo ciekawej kompozycji. Takie połączenia zapewnia Vehan Kebab, który od zwykłych barów z kebabami różni to, że sosy przygotowane są z naturalnych składników.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
627 | 4.5 / 5 | |
62 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–21:00 |
Wtorek |
12:00–21:00 |
Środa |
12:00–21:00 |
Czwartek |
12:00–21:00 |
Piątek |
12:00–21:00 |
Sobota |
12:00–21:00 |
Niedziela | - |