Warszawska restauracja Groole znajduje się przy ulicy Jana i Jędrzeja Śniadeckich 8. Specjalnością kuchni są pieczone ziemniaki z farszem. Serwowane posiłki są bezglutenowe i przyrządzane bez sztucznych dodatków. Spośród dostępnych nadzień wybrać można pesto z buraka, białej fasoli, szpinaku i fety, śledzia, cukinii i jarmużu, łososia, kiełbasek, polędwicy wieprzowej i kurczaka. Ziemniaki wykorzystywane w kuchni pochodzą z regionalnych upraw, a posiłki przygotowywane są na bieżąco, wedle aktualnego zapotrzebowania co gwarantuje jakość i świeżość.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1546 | 4.5 / 5 | |
412 | 4.6 / 5 | |
pkt | 12 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–21:00 |
Wtorek |
12:00–21:00 |
Środa |
12:00–21:00 |
Czwartek |
12:00–21:00 |
Piątek |
12:00–22:00 |
Sobota |
13:00–22:00 |
Niedziela |
12:00–20:00 |