Good Lood to najszybciej rozwijający się krakowski start-up branży gastronomicznej. Loody produkowane są w Krakowie, z prawdziwej śmietanki i mleka. Mleko pochodzi zawsze z Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Skale. Dodatkiem do lodów są świeże owoce, zioła i najlepszej jakości bakalie. Lodziarnie Good Lood zdążyły rozprzestrzenić się po całej Polsce, jeden z lokali mieści się przy ulicy Mokotowskiej w Warszawie. Właściciele dla Gości nieustannie odkrywają loody na nowo. Starają się sięgać po nieoczekiwane połączenia, korzystając tylko z najlepszej jakości składników, bez konserwantów i sztucznych polepszaczy. Lodziarnia pracuje cały rok, od rana do późnego wieczora, zarówno latem, jak i zimą.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
520 | 4.7 / 5 | |
tripadvisor | 7 | 4.5 / 5 |
Poniedziałek | - |
Wtorek | - |
Środa | - |
Czwartek | - |
Piątek |
12:00–20:00 |
Sobota |
12:00–20:00 |
Niedziela | - |