"Od Jajka Do Jabłka" to restauracja, która zlokalizowana jest w Krakowie, nieopodal Rynku, przy ul. Świętej Gertrudy 7 (wejście od strony parkingu hotelowego). Szefowie kuchni zapraszają na na dania z różnych stron świata. Znajdziemy tu bowiem elementy kuchni włoskiej, francuskiej, belgijskiej, tajskiej, a także polskiej. W zimie tutejszym specjałem jest rozgrzewający żurek i pyszna gęś. Potrawy te, są przygotowane ze świeżych produktów, według receptur opracowanych podczas dziesięcioletniej praktyki w restauracji Marii Szałapak (właścicielki Od Jajka Do Jabłka) w Montrealu.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
827 | 4.8 / 5 | |
83 | 5.0 / 5 | |
tripadvisor | 382 | 4.5 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–14:00 |
Wtorek |
08:00–14:00 |
Środa |
08:00–14:00 |
Czwartek |
08:00–14:00 |
Piątek |
08:00–14:00 |
Sobota |
08:00–14:00 |
Niedziela |
08:00–14:00 |