Hoang-hai. Kuchnia Wietnamska w Krakowie na ulicy Zamkowej 1 w menu posiada BO LA LOT Wołowina smażona z liśćmi pieprzowca i orzechami ziemnymi, Kurczak pieczony po wietnamsku, Zupa Pho Mix z wołowiną, krewetkami, jajkiem przepiórczym, kiełkami i świeżymi ziołami, Chrupiąca kaczka po tonkińsku, PAD THAI z tofu, Krewetki otulone w ziemniaczanym makaronie, Zupa TOM YUM z krewetkami, Zupa TOM YUM z kurczakiem, PAD THAI z wołowiną, PAD THAI z krewetkami, PAD THAI z kurczakiem, PAD THAI z wieprzowiną, PAD THAI z tofu, Stek z rekina w curry z mlekiem kokosowym ,Duże krewetki w sosie tamaryndowym, Kalmary pikantne TOM YUM, Kalmary w sosie tamaryndowym
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1990 | 4.2 / 5 |
Poniedziałek |
11:00–21:00 |
Wtorek |
11:00–21:00 |
Środa |
11:00–21:00 |
Czwartek |
11:00–21:00 |
Piątek |
11:00–21:00 |
Sobota |
11:00–21:00 |
Niedziela |
11:00–21:00 |