Cukiernia przy ulicy Żelaznej 64 w Warszawie to jeden z dwóch warszawskich zakładów prawdziwie wytwarzających ciastka. Założycielem i właścicielem tej cukierni jest Pan Jerzy Waldemar Zosicz, która to na rogu Żelaznej i Krochmalnej, działa nieprzerwanie od 1972 roku. Cukiernia produkuje smakołyki w oparciu o tradycyjne receptury i naturalne składniki. Najlepszą mąkę, prawdzie masło, jaja i smalec. Wszystko tutaj zawsze jest świeże i bezkonkurencyjnie najlepsze.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
253 | 4.1 / 5 | |
45 | 4.3 / 5 |
Poniedziałek |
07:00–19:00 |
Wtorek |
07:00–19:00 |
Środa |
07:00–19:00 |
Czwartek |
07:00–19:00 |
Piątek |
07:00–19:00 |
Sobota |
09:00–16:00 |
Niedziela |
10:00–16:00 |