Głównym specjałem serwowanym w lokalu „Kurcze Pieczone” jest kurczak z rożna. Doskonałe przygotowanie i odpowiedni czas pieczenia sprawiają, że mięso jest soczyste, z chrupiącą oraz złocistą skórką. Dodatkowymi daniami typu „fast food” są burgery, zapiekanki i frytki, zawsze przygotowywane na czas, bez przeciągającego się czekania. Pyszny kurczak przyciąga do siebie smakiem i zapachem, to doskonałe miejsce, aby wrzucić coś konkretnego na ząb. Bistro mieści się przy ulicy Kowieńskiej 4 w Warszawie.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
189 | 4.8 / 5 |
Poniedziałek |
10:00–18:30 |
Wtorek |
10:00–18:30 |
Środa |
10:00–18:30 |
Czwartek |
10:00–18:30 |
Piątek |
10:00–18:30 |
Sobota |
10:00–15:00 |
Niedziela | - |