Otwierając restaurację, szukaliśmy sprawdzonych starych przepisów. Część z nich pochodzi z pamiętnika naszej babci z okresu międzywojennego. Przepis na sukces to codzienna świeża produkcja, cienkie ciasto do pierogów, farsze bogate w składniki. Najlepsze pierogi w mieście, u nas zjesz jak u mamy. Codziennie dla naszych gości przygotowujemy ponad 2000 sztuk pierogów, których ciasto i farsz przygotowywane są ręcznie. W produkcji preferujemy zdrowe regionalne produkty. Okoliczni rolnicy produkują naprawdę dobrą żywność.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1015 | 4.6 / 5 | |
ubereats | 170 | 4.7 / 5 |
tripadvisor | 67 | 4.5 / 5 |
trojmiasto | 8 | 5.4 / 6 |
gdziejemy | 5 | 5.0 / 5 |